ГоловнаНовини ЖКГПодіїУчасники ООС Дніпропетровщини отримали у власність 7 914 земельних ділянок

Учасники ООС Дніпропетровщини отримали у власність 7 914 земельних ділянок

На сьогодні у Дніпропетровській області учасники бойових дій завершили процедуру оформлення та отримали у власність 7 914 земельних ділянок
На сьогодні у Дніпропетровській області учасники бойових дій завершили процедуру оформлення та отримали у власність 7 914 земельних ділянок.
 
Загалом від початку запровадження ініціативи про надання земельних ділянок учасникам бойових дій у Дніпропетровській області бажання отримати землю виявили 19 995 військовослужбовців.
 
За цей період землевпорядна служба Дніпропетровщини надала військовим 12 066 дозволів на розробку проектів землеустрою на земельні ділянки загальною площею 20 794,2 гектара. Для ведення особистого селянського господарства учасникам бойових дій надано дозволи на площу 20 612,44 га, для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських споруд – на площу 152,85 га, для індивідуального садівництва та дачного будівництва – на площу 28,89 гектара.
 

На сайті Держгеокадастру розміщено покрокову схему дій для допомоги учасникам АТО та членам родин загиблих воїнів, котрі бажають отримати земельні ділянки. 

 
Коментарі (0)