ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоУгода про асоціацію з ЄС унормує будівельну галузь

Угода про асоціацію з ЄС унормує будівельну галузь

Підписана угода про асоціацію з ЄС вплине на будівельну галузь України. Документ поставить низку нормативів, які позитивно вплинуть на даний сектор ЖКХ. Це зробить Україну більш привабливою для інвестицій.

Завдяки підписанню угоди асоціації з ЄС, будівництво в України вийде на якісно новий рівень. Про це заявив президент ПАТ ХК «Київміськбуд» Ігор Кушнір, йдеться на сайті компанії.

Ігор Кушнір пояснює своб думку тим, що Угода регламентує низку нормативів щодо будівництва.
 
«Сьогодні дійсно сталась визначна подія, яка має докорінно змінити усю систему роботи країни. За умови адекватної адаптації наших законів до європейських, як це і має бути відповідно до Угоди, галузі вдасться вийти на європейські ринки, а також отримати інноваційні технології з Європи та застосовувати їх у нас», - сказав пан Кушнір.
Він роз’яснив, що в Угоді прописано введення екологічних стандартів будівництва, особливі вимоги до кваліфікації найманих працівників та низка інших нормативів, які дозволять підвищити якість будівельних робіт.
 
«До того ж, виконання норм Угоди зробить Україну більш інвестиційно-привабливою, тобто можемо очікувати прихід іноземних коштів, що без сумніву матиме позитивні наслідки для економіки. А якщо в країні стабілізується, це підживить і внутрішніх інвесторів, населення, і знову ж таки економіка буде від цього лише у виграші», – завершив Ігор Кушнір.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», українське будівництво забрало з початку року понад 17 млрд грн. До цієї суми не входять витрати на будівельні роботи в Криму та Севастополі.
 
Коментарі (0)