ГоловнаНовини ЖКГАльтернативна енергетикаУкраїна хизується енергонезалежністю

Україна хизується енергонезалежністю

Україна йде в ногу з часом та на півкроку попереду деяких країн світу у розвитку енергонезалежності. Принаймні, це відзначили у Міністерстві аграрної політики та продовольства.

Сьогодні Україна впевнено крокує вперед і навіть  випереджує деякі країни у розбудові енергонезалежної держави. На цьому наголосив Міністр аграрної політики та продовольства Ігор Швайка, передає сайт Кабінету Міністрів.

«Сьогодні у нас жодного тижня не проходить без аналізу відповідного енергоефективного проекту, який впроваджується в життя. Мені дуже приємно констатувати, що виступаючи у Відні на галузевій конференції ЦЄІ (Центральноєвропейська ініціатива, – ред.), мої колеги відзначили, що наша держава йде в ногу з часом та на півкроку попереду деяких країн світу у розвитку енергонезалежності. Сьогодні наше завдання полягає у дуже хорошому принципі: думати глобально, діяти - локально. Від цього принципу залежить наша перемогу у боротьбі за енергонезалежність»,- наголосив Ігор Швайка.
 
Також глава Мінагрополітики розповів про вже існуючі напрацювання в сфері вироблення біогазу та інших видів альтернативного опалення.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», на завтрашньому засіданні уряд представить програму із заміщення газу на підприємствах, на яку планують виділити сотні мільйонів гривень.
 
Коментарі (0)