ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГ«Україна Комунальна» продовжує проводити круглі столи

«Україна Комунальна» продовжує проводити круглі столи

Інформаційне агентство «Україна Комунальна» відновлює проведення круглих столів та семінарів, присвячених найгострішим та актуальним питанням, проблемам галузі ЖКГ та пошуку шляхів її подальшого розвитку

Інформаційне агентство «Україна Комунальна» відновлює проведення круглих столів та семінарів, присвячених найгострішим та актуальним питанням, проблемам галузі ЖКГ та пошуку шляхів її подальшого розвитку.

Тема, яка збере експертів за черговим круглим столом, буде присвячена перспективам реалізації механізмів державно-приватного партнерства на підприємствах, що надають житлово-комунальні послуги. Представники експертної ради ІА «Україна Комунальна», органів місцевого самоврядування, а також керівники комунальних тепло- та водопостачальних підприємств обміняються досвідом з реалізації проектів ДПП в місті Рівне.

Чому «Україна Комунальна» проводить круглі столи?

Головна мета ІА «Україна Комунальна» при організації подібних заходів – донести до наших читачів найбільш важливу, корисну та оперативну інформацію щодо подій, які відбуваються в одній із значущих галузей української економіки, що відповідає за життєзабезпечення громадян – ЖКГ. У цьому редакції «У.К.» допомагають люди, які не тільки є споживачами житлово-комунальних послуг, але і безпосередньо працюють у цій галузі.

Ми готові ознайомити Вас із ситуацією в ЖКГ і основними перспективами її розвитку не тільки на сторінках нашого порталу, а й під час особистих зустрічей з учасниками ринку. У рамках круглих столів, які проводить наше агентство, ви можете почути думку авторитетних гравців галузі, обговорити проблемні питання, отримати пораду фахівців.

Чому ми будемо говорити про ДПП?

Державно-приватне партнерство – тема, яка давно і активно обговорюється. Але, на жаль, конкретних, і тим більш успішних, прикладів реалізації механізмів ДПП в українському ЖКГ досі небагато. Фахівці галузі, експерти, які консультують підприємства, що знаходяться в оренді, управлінні або концесії, готові поділитися своїм досвідом і з Вами. Ми розповімо про законодавчі особливості ДПП, про взаємодію комунальних підприємств з приватним інвестором, про те, що чекає споживача комунальних послуг у разі, якщо в галузь ЖКГ приходять приватні інвестиції. Ми запрошуємо до відкритого діалогу, готові показати всі «течії» і «підводні камені».

Що потрібно зробити, щоб стати учасником круглого столу?

Якщо Ви є фахівцем у сфері ДПП – і Вам є що сказати; якщо Ви журналіст – і Вам цікаво розібратися в ситуації; якщо Ви споживач послуг ЖКГ – і Ви бажаєте взяти участь в нашому заході – відправляйте свої заявки за адресою info@jkg-portal.com.ua.

У листі вкажіть, будь ласка, Вашу посаду, місце роботи та як Ви бачите свою участь на круглому столі. Якщо Ви плануєте звернутися до учасників круглого столу з доповіддю – опишіть тему вашого звернення.

 

Будемо раді бачити Вас на нашому заході.

Редакція інформаційного агентства 
«Україна Комунальна»

 
Коментарі (5)
Геннадий Пивовар3
02 Серпня 2012 p. 13:51
Представителей ОСМД пускаете на этот праздник?
Олеся2
02 Серпня 2012 p. 14:13
Мероприятие конечно дельное. Но как на него попасть???
Олена2
02 Серпня 2012 p. 14:20
А реально, как попасть? Была в прошлом году в Полтаве на их круглом столе. Организация и уровень мероприятия, приятно удивил.
ІА «Україна Комунальна»2
02 Серпня 2012 p. 15:18
Шановні відвідувачі! Вітаючи вашу цікавість до нашого заходу, повідомляємо, що з усіх питань відносно участі у круглому столі можна звертатися за телефоном редакції: (044) 486-60-68. Окрім цього, ви можете надсилати заявки на участь та свої пропозиції на електронну адресу: info@jkg-portal.com.ua.
SERGEY2
03 Серпня 2012 p. 12:23
И мне контрамарочку ! )))