ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоУкраїна підходить до піку будівництва

Україна підходить до піку будівництва

Експерти стверджують, що Україна може розраховувати на збільшення темпів та обсягів будівництва, адже на сьогодні у неї є всі можливості та передумови до цього.

В Україні на сьогодні є всі можливості та передумови для збільшення темпів та обсягів будівництва. Таку думку висловив Голова правління - президент ПАТ «ХК «Київміськбуд» Ігор Кушнір, - інформує УНН.

«Ми маємо достатньо хорошу базу вітчизняних будівельних матеріалів, новітні технології, які дозволяють будувати більш якісне і одночасно доступне житло. І, що найголовніше - у нас є попит на житло. Тобто абсолютно всі передумови для того, щоб, принаймні, удвічі наростити темпи і обсяги будівництва, у нас сьогодні є», - сказав Ігор Кушнір.

Експерт також додав, що підтримка від міста у вигляді ділянок та комунікацій може стати додатковим стимулом для збільшення побудованих квадратних метрів.

Нагадаємо, за перше півріччя поточного року підприємства України виконали будівельних робіт на суму 23 млрд грн.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, в 2012 році, за даними Держслужби статистики, обсяг будівельних робіт в Україні знизився на 14%. Обсяги будівництва знижувалися протягом усього року, виключаючи травень, коли був зафіксовано незначне зростання у зв'язку з підготовкою до Євро-2012.

Разом з тим, роком раніше (у 2011-му) обсяг будівництва в Україні зріс на 11%.

 
Коментарі (0)