ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняУкраїна підтримує проведення тристоронніх переговорів щодо газу

Україна підтримує проведення тристоронніх переговорів щодо газу

НАК «Нафтогаз» підтримав пропозицію ЄС про відновлення тристоронніх переговорів щодо газу. У компанії вважають, що вони будуть сприяти зміцненню енергобезпеки Європи.

НАК «Нафтогаз України» підтримав пропозицію Європейської Комісії про відновлення тристоронніх переговорів між Україною, Єврокомісією та Російською Федерацією щодо поставок газу. Про це повідомила прес-служба компанії.

«НАК «Нафтогаз України» підтримує заяву президента Європейської Комісії пана Юнкера про відновлення тристоронніх переговорів щодо постачання газу між Україною, ЄС та РФ. Така ініціатива буде сприяти зміцненню енергобезпеки Європи та допоможе забезпечити стабільні поставки енергоносіїв європейським споживачам», - йдеться в заяві.
 
У повідомленні наголошується, що «Нафтогаз» готовий взяти участь у переговорах у тристоронньому форматі в будь-який зручний для всіх сторін час.
 
«Компанія вважає позитивним досвід попередніх переговорів у тристоронньому форматі і нагадує, що виконала всі свої зобов'язання за домовленостями про постачання газу в зимовий період, досягнутими у Брюсселі наприкінці жовтня минулого року», - зазначає прес-служба.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у січні українці «спалювали» якісний природний газ. Порівняно з жовтнем минулого року, максимальна калорійність палива зросла на 91 ккал/куб. м.
 
Коментарі (0)