ГоловнаНовини ЖКГПолітикаУкраїна поставила Криму ультиматум

Україна поставила Криму ультиматум

Самопроголошеній владі Криму дали три години для для звільнення всіх заручників та припинення провокацій на території півострову. В разі непослуху будуть вжиті технічні та технологічні заходи.

Виконувач обов'язків Президента України, Голова Верховної Ради Олександр Турчинов дав самопроголошеній владі Криму три години для звільнення всіх заручників та припинення провокацій на території півострову. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Глави держави.

За словами пана Турчинова, сьогодні під час чергової провокації Збройних Сил Російської Федерації було захоплено в заручники командуючого ВМС України контрадмірала Сергія Гайдука.

«Це не перший факт незаконного захоплення військових та цивільних громадян в Криму», - сказав він, додавши, що сьогодні робочій групі на чолі з Першим віце-прем'єр-міністром Віталієм Яремою та в.о. Міністра оборони Ігорем Тенюхом, яка вилетіла до Криму «для розв'язання всіх проблемних питань, самопроголошена влада Автономії не дала посадити літак».

«Російські військові цинічно відмовляються вести переговори щодо припинення провокацій та звільнення заручників, посилаючись на озброєні загони та рішення самопроголошеного уряду Криму», - сказав Олександр Турчинов.

Крім того, керівник Парламенту повідомив, що російських військових та самопроголошений уряд Криму вже попередили: «Якщо до 21:00 не будуть припинені всі провокації проти українських військовослужбовців, а адмірал Гайдук та всі інші заручники, як військові, так і цивільні, не будуть звільнені, владою будуть вжиті адекватні заходи». «У тому числі технічного та технологічного характеру», - пояснив він.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у разі відкликання українських військових з місць дислокації у Криму вони та їхні сім’ї будуть забезпечені роботою та житлом. На цьому наголошують у Міноборони. Витрати на оренду тимчасових помешкань, доки не збудують для них нові, держава візьме на себе.

 
Коментарі (1)
Санечка В.1
19 Березня 2014 p. 19:14
это пипец!