ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїУкраїна продовжує боротися зі стихією

Україна продовжує боротися зі стихією

Мінрегіон повідомляє про велику кількість аварій через негоду. Знеструмленими лишились майже 500 населених пунктів.

Станом на ранок 23 січня  2013 року внаслідок несприятливих погодних умов (сніг, мокрий сніг, пориви вітру), через спрацювання систем захисту ліній електропередач, сталося знеструмлення 453 населених пунктів у чотирьох областях та АР Крим. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ.

Зокрема, лише по Одеській області за минулу добу вдалося відновити електропостачання 20 населених пунктів, знеструмлених через негоду. В області триває ліквідація наслідків негоди 20 січня (налипання мокрого снігу, поривчастий вітер) у північних і центральних районах Одеської області, в результаті яких були знеструмлені 195 населених пунктів.

Станом на 18 годину 21 січня відновлена подача електроенергії в 20-ти населених пунктах.

Без електрики в даний час залишаються ще 175 населених пунктів (Роздільнянський район - 77, Іванівський - 30 Комінтернівський - 29 р. Південний, Великомихайлівський - 16, Біляївський - 22).

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, країна знову виявилась не готовою до негоди. Внаслідок несприятливих погодних умов в ніч з 20 на 21 січня було знеструмлено майже 400 населених пунктів у південних та західних регіонах. В Одеській області (м. Южне та 4 райони) та АР Крим (м. Керч та 9 районів) внаслідок поривчастого вітру, налипання мокрого снігу та обледеніння дротів сталося часткове пошкодження ліній електропередач.

За інформацією Мінрегіону, за останню добу працювало 4560 одиниць техніки, використано 33,73 тис.тонн піщано-сольової, проїзд до всіх населених пунктів забезпечено. 

 
Коментарі (0)