ГоловнаНовини ЖКГПолітикаУкраїна розжилася новою парламентською коаліцією

Україна розжилася новою парламентською коаліцією

У Верховній Раді було створено парламентську коаліцію. До неї увійшло 250 депутатів із різних фракцій, однак Голова ВР зазначає, що це число може змінюватися.

У Верховній Раді створено парламентську коаліцію, до якої увійшли 250 депутатів. Про це повідомив Голова Верховної Ради Олександр Турчинов, - зазначає «УНІАН».

«Сьогодні було сформовано та зареєстровано коаліцію депутатських фракцій «Європейський вибір» - наголошує Олександр Турчинов.

За його словами, до неї увійшли 250 депутатів.

Це коаліція депутатських фракцій, яка сформована фракціями «Батьківщина», «УДАР», ВО «Свобода», групою «Економічний розвиток», групою «Суверенна європейська Україна» та іншими депутатами.

Голова Верховної Ради також зазначив, що чисельність коаліції може збільшуватись.

Нагадаємо, вчора на розгляд Майдану було запропоновано склад нового Кабміну. Передбачається наступний склад: Ппрем'єр-міністр - Арсеній Яценюк, Віце-прем'єр з питань євроінтеграції - Борис Тарасюк, Віце-прем'єр з питань гуманітарної політики - Ольга Богомолець, Віце-прем'єр - Олександр Сич, Міністр юстиції - Павло Петренко, Міністр фінансів - Олександр Шлапак, економіки - Павло Шеремета, освіти - Сергій Квіт, охорони здоров’я - Олег Мусій, екології - Андрій Мохник, культури - Євген Ніщук, соцполітики - Людмила Денисова, палива та енергетики - Юрій Продан, молоді та спорту - Дмитро Булатов, МВС - Арсен Аваков, інфраструктури - ведуться консультації, оборони - ведуться консультації, люстраційний комітет - Єгор Соболєв.

 
Коментарі (0)