ГоловнаНовини ЖКГПодіїУкраїна в найближчі місяці може успішно розв'язати ключові питання у переговорах з МВФ - ОП

Україна в найближчі місяці може успішно розв'язати ключові питання у переговорах з МВФ - ОП

Україна у найближчі місяці зможе успішно розв’язати ключові питання у переговорах з Міжнародним валютним фондом.
Україна у найближчі місяці зможе успішно розв’язати ключові питання у переговорах з Міжнародним валютним фондом.
 
Про це повідомила заступник керівника Офісу Президента Юлія Свириденко на зустрічі із послами країн “Великої двадцятки”.
 
“Заступник керівника Офісу Президента Юлія Свириденко висловила переконання, що Україна в найближчі місяці зможе успішно розв’язати ключові питання у переговорах з Міжнародним валютним фондом”, — йдеться у повідомленні ОП.
 
Вона зауважила, що Офіс Глави держави та уряд фокусують свою увагу на політиці боротьби з корупцією, реформі фіскальної служби, судовій реформі. Юлія Свириденко також наголосила на важливості зменшення впливу олігархів на українську економіку, анонсувала запровадження інструментів для полегшення доступу бізнесу до кредитних ресурсів, а також створення агентства з іноземних інвестицій.
 

Нагадаэмо, раныше радник керівника Офісу Президента Тимофій Милованов заявив, що Україна отримає транш за програмою Міжнародного валютного фонду до літа, якщо виконає необхідні умови – зокрема, Рада проголосує за низку законопроектів. Також все залежить від того, наскільки швидко це виконання прийме МВФ.  

 
Коментарі (0)