ГоловнаНовини ЖКГПодіїУкраїна з мінімальними втратами пройшла перший етап пандемії коронавируса - Президент

Україна з мінімальними втратами пройшла перший етап пандемії коронавируса - Президент

Україна з мінімальними втратами пройшла перший етап пандемії коронавируса. Але все одно розслаблятися рано. Про це президент Володимир Зеленський заявив під час щорічного виступу у Верховній Раді
Україна з мінімальними втратами пройшла перший етап пандемії коронавируса. Але все одно розслаблятися рано. Про це президент Володимир Зеленський заявив під час щорічного виступу у Верховній Раді, говорячи про внутрішнє і зовнішнє становище України.
 
Володимир Зеленський також сказав, що падіння ВВП України менше, ніж в інших країнах світу. Але при цьому він додав, що держава не має права розслаблятися, оскільки протидія COVID-19 триває.
 
«Ми витримали перший етап і пройшли його з мінімальними втратами. Так, є прогнозоване скорочення економіки і ВВП, але воно торкнулося всіх країн світу. А в порівнянні з багатьма європейськими країнами наше падіння менше, як і відсоток смертності від COVID-19. Німеччина (4%), Франція (9%), Великобританія (11%), а Україна 1,9%», - пояснив Володимир Зеленський.

На думку президента, з початком поширення COVID-19 в Україні влада прийняла жорсткі, але ефективні заходи, завдяки чому вдалося зберегти життя тисячам українців і виграти дуже цінний час. 

 
Коментарі (0)