ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняУкраїна закачала рекордну кількість палива в ПСГ

Україна закачала рекордну кількість палива в ПСГ

У «Нафтогазі» кажуть, що в українських ПСГ найбільші запаси палива в Європі. Окрім того, у компанії заявили про успішність проходження опалювального сезону.

Станом на 22 березня запаси газу в ПСГ України становили 7,74 млрд куб. м., і це найбільший показник серед європейських країн. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі НАК «Нафтогаз України».

За інформацією прес-служби, на другому місці за запасами газу у сховищах серед європейських країн знаходиться Німеччина (7,15 млрд куб. м.), на третьому – Італія (6 млрд куб. м.).
 
«Україна не лише гідно пройшла опалювальний сезон у важких умовах протистояння з Росією та бойових дій на сході країни. Нам вдалося завдяки розширенню поставок з Європи значною мірою зменшити залежність від імпорту з Російської Федерації. При цьому запаси газу в українських сховищах зараз на 11% більші, ніж на цю дату торік», – зазначив голова правління Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України» Андрій Коболєв, коментуючи публікацію даних щодо запасів у газосховищах європейських країн.
 
У Міненерго також вважають опалювальний сезон 2014-2015 успішним. Хоч він ще і не закінчився, у відомстві зазначають, що зважаючи на температурні режими, можна констатувати його проходження.

Реклама: Подорожчання газу в країні змушує людей переходити на альтернативне опалення. Наприклад, відмінний варіант-це твердопаливні котли. Твердопаливні котли ви можете придбати на сайті http://koteko.com.ua. Хорошу ціну і якість гарантуємо!

 
Коментарі (0)