ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняУкраїнці не можуть розрахуватись з «Нафтогазом»

Українці не можуть розрахуватись з «Нафтогазом»

У поточному році заборгованість споживачів перед НАК «Нафтогаз України» зросла більш ніж на 2 млрд грн, та склала 21,6 млрд грн

У регіональному розрізі найбільшими боржниками за природний газ є споживачі Донецької області – 3,4 млрд грн, Дніпропетровської – 2 8 млрд грн, Луганської – 2,4 млрд грн, Харківської – 2,3 млрд грн та Києва – 1,56 млрд. грн. Всього з початку року в одному лише Києві заборгованість зросла на 735 млн грн.

Заборгованість за спожитий природний газ підприємств комунальної теплоенергетики та житлово-комунального господарства на сьогодні складає понад 13 млрд грн, а на початок року складала трохи більше 11 млрд грн.

Найбільші борги за спожитий газ накопичили підприємства теплоенергетики Дніпропетровської області – 2,26 млрд грн, Донецької – 2,23 млрд грн, Харківської – 1,8 млрд грн, Луганської – 998 млн грн та Києва – 1,37 млрд грн.

Нагадаємо, на початок минулого року за даними компанії загальна заборгованість споживачів за газ склала 22,3 млрд грн. Підприємства, які споживають газ, мали борги у розмірі 12,3 млн грн.

Джерело: УНН

 
Коментарі (0)