ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняУкраїнці не вписались в «газові» рамки

Українці не вписались в «газові» рамки

Перший місяць 2015 року українці провели разом із перевищеннями лімітів використання природного газу. Так, вітчизняні споживачі перебрали «блакитного» палива більше ніж на 10%.

Українці за минулий місяць перевищили ліміти використання природного газу на 13%. Хоча в порівнянні з минулорічним періодом це на 19% менше. У той час, як у грудні 2014 року перевищення газових обмежень фіксувалось на рівні 25,6%. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі НАК «Нафтогазу України».

Так, за оперативними даними компанії, українська промисловість, бюджетні установи, теплокомуненерго та населення використали 5,24 млрд кубометрів газу, а за січень 2014 року було спожито близько 6 млрд кубометрів.

«Зазначені категорії спожили 2,87 млрд куб. м газу при запланованому обсязі 2,54 млрд куб. м. Населення використало за січень ще 2,37 млрд куб. м газу, що на 20% менше, ніж у січні 2014 р», - йдеться у повідомленні.

Всі дані вказані без урахування АР Крим.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, за перший місяць Україна скоротила обсяги імпортованого газу на 500 млн кубометрів, у порівнянні з минулорічним періодом. Доля поставок газу з Росії скоротилась на 1,6 млрд кубометрів.

 
Коментарі (0)