ГоловнаПублікаціїОпалювальний сезон 2024-2025Українці потерпають від неякісного теплопостачання - опитування

Українці потерпають від неякісного теплопостачання - опитування

З початку опалювального періоду в Україні пройшло майже три місяці. Підсумовуючи, можна ствердити, що більшість українців теплоносієм забезпечені, але про стабільність і якість говорити не доводиться.

З початку опалювального періоду в Україні пройшло майже три місяці. У Мінрегіоні, запевняють, що загалом він проходить стало. Локальні пошкодження теплових мереж ліквідуються оперативно, протягом доби. На всіх підприємствах галузі в цілодобовому режимі працюють аварійні бригади. Вони у повному обсязі забезпечені матеріалами, необхідними для проведення ремонтно-відновлювальних робіт.

Водночас ЗМІ продовжують рясніти повідомленнями про те, що значна кількість споживачів залишається без опалення та гарячого водопостачання. Зокрема, мова йде про Донецьку, Львівську області та місто Київ. До прикладу, як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, сьогодні у столиці без гарячої води потерпає 11 споживачів у Святошинському районі.

Задля встановлення ясності, як насправді проходить опалювальний сезон в Україні, ІА «Україна Комунальна» вирішила опитати пересічних громадян.

Опитування з заголовним питанням: «Чи гріють батареї у вашій оселі?» - проходило у період з 16 по 23 грудня ц.р на шпальтах інформаційного агенства та у мережі Facebook.

За його результатами виявилося, що більшість респондентів (64%) отримують теплоносій справно. При цьому половина з них запевняє, що в оселях настільки тепло, що доводиться відкривати вікна. 23% опитаних зазначають, що в їхніх домівках тепло завдяки додатковому обігріву; 5%  - стверджують, що теплоносій подається тільки вночі; 7% - скаржаться на холод, проти якого навіть обігрівачі безсилі.

Таким чином, «Україна Комунальна» може підсумувати, що більшість українців теплоносієм забезпечені, але про стабільність і якість говорити не доводиться.

 
Коментарі (0)