ГоловнаНовини ЖКГТранспортУкраїнці стали менше їздити до Криму

Українці стали менше їздити до Криму

В «Укрзалізниці» відзвітували про обсяги пасажирських перевезень до Криму. За інформацією залізничників, вони зменшилися на 40%. Окрім того, кримчани стали рідше їздити до Росії та навпаки.

У березні 2014 року обсяги пасажирських перевезень між материковою частиною України та АР Крим зменшилися на 40% у порівнянні з аналогічним періодом 2013. Також спостерігається зменшення пасажиропотоку на 21–23% між АР Крим та Російською Федерацією.  Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Укрзалізниці».

За інформацією прес-служби залізничників, рейси у напрямку Росії здійснюються регулярно згідно з графіком руху поїздів, але у зв’язку зі зменшення пасажиропотоку було скорочено схеми поїздів. «Якщо раніше поїзди курсували у складі 18–20 вагонів, то наразі поїзда курсують у складі 8–10 вагонів. І цього більше, ніж достатньо, адже завантаженість цих поїздів складає від 24 до 75%, в залежності від часу відправлення поїзда та днів тижня», – йдеться в повідомленні.
 
До речі, Кримська дирекція залізничних перевезень в односторонньому порядку скоротила обсяги руху у приміському сполученні. Від такого рішення постраждали мешканці селищ навколо ст. Новоолексіївка та Солоне Озеро.
 
Коментарі (0)