ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняУкраїнцям повідали про якість квітневого газу

Українцям повідали про якість квітневого газу

«Укртрансгаз» заявляє, що якість газу в більшості регіонів Україні підвищилась, в порівнянні з минулим місяцем. Однак, водночас, повідомляється і про незначне зниження калорійності палива у 8 областях.
газ
Новини по темі

Якість природного газу в Україні покращилась. Зокрема, калорійність палива, в порівнянні з минулим місяцем виросла на 0,1%  - від від 8077 до 8341 ккал/куб. м. Про це свідчать дані паспортів якості, оприлюднені на сайті «Укртрансгазу».

Зокрема, зростання калорійності газу спостерігається у 12 областях. Найбільший приріст зафіксовано у Чернігівській – 3% та Сумській областях – 1,5%. У 8 областях фіксується зниження калорійності «блакитного» палива не більше ніж на 0,5 %.

«У березні найменша калорійність блакитного палива зафіксована в Миколаївській області – 8036 ккал/куб. м, яка порівняно з попереднім місяцем зросла на 0,2% і вища на 5,4% за мінімальний рівень, встановлений українськими стандартами, - 7600 ккал/куб. м», - йдеться у повідомленні.

Натисніть для збільшення

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, заборгованість підприємств-боржників перед НАК «Нафтогаз України» за спожитий природний газ збільшилась на 166 млн грн (0,8%). Найбільше коштів НАКу винна компанія «Київенерго».

 
Коментарі (0)