ГоловнаНовини ЖКГЖитлоУкраїнцям радять вкладати гроші в нерухомість

Українцям радять вкладати гроші в нерухомість

Найбільш вигідним капіталовкладенням в умовах девальвації гривні залишаються інвестиції в нерухомість. До речі, особливий наплив вкладників спостерігався навесні.

В умовах нестабільної економічної ситуації в країні найбільш вигідним капіталовкладенням залишається інвестування в нерухомість. Про це  повідомили в прес-службі холдингу «Київміськбуд».

Люди вкладають свої гроші в нерухомість через знецінення гривні.
 
«Великий наплив інвесторів був навесні, коли фінансовий ринок тільки починав девальвувати, люди кинулися рятувати свої заощадження. Активно знімалися депозити, бралися гроші з заощаджень, тоді бажаючих інвестувати саме в житло було більше. Тому що пояснювати вже нікому не потрібно, що саме нерухомість — найвигідніше вкладення і заощадження фінансових коштів», — зазначили в прес-службі.
 
Крім того, фахівці «Київміськбуду» зазначили, що подальша девальвація гривні, а відповідно й подальше зростання цін на паливо та комплектуючі матеріали, можуть призвести до подорожчання житла на первинному ринку.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у 2014 році в Харкові планується здати в експлуатацію 2 тис. 859 квартир у багатоповерхових будинках (загальною площею 199 тис. кв. м)
 
Коментарі (0)