ГоловнаНовини ЖКГПодіїУкраїнські аеропорти вшанують Небесну сотню

Українські аеропорти вшанують Небесну сотню

У семи найбільших аеропортах України симфонічні оркестри заграють "Оду радості" на знак вшанування пам'яті загиблих під час Євромайдану.

Завтра у семи найбільших українських аеропортах лунатиме «Ода радості» - офіційний гімн Євросоюзу. Дійство відбудеться у рамках акції  «Спільне повітря», на знак пам’яті про загиблих героїв Євромайдану у Києві 18-20 лютого. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Зокрема, симфонічні оркестри заграють у аеропортах Львова, Києва, Харкова, Донецька, Одеси та Дніпропетровська. Початок о 13:00.

«Також акція має на меті підтримати єдність і цілісність України і відзначити підписання Україною політичної частини Асоціації з Євросоюзом» - додається у повідомленні.

За словами організаторів, в аеропортах акцію вирішили проводити, тому, що вони є символом відкритості світу, об'єднання, своєрідним «містком» між людьми, країнами, регіонами. А також - асоціюються з небом, яке є пристановище для душ тих, хто загинув за свої ідеї і свій обов'язок.

Нагадаємо, за данними МОЗу, під час протистоянь у Києві загинуло біля сотні людей.

 
Коментарі (0)