ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУкраїнські дороги лікуватимуть холодними розчинами

Українські дороги лікуватимуть холодними розчинами

Ремонт українських автошляхів не закінчиться з настанням зими. Дорожники обіцяють, що продовжуватимуть роботи попри холодну погоду - для цього закупили холодний розчин.

Для ліквідації ямковості на дорогах загального користування «Укравтодор» заготовив 13,3 тисяч тонн холодного розчину. Про це повідомив заступник комунальної корпорації Олександр Харченко, - повідомляє «ГолосUA».

За його словами, це холодний асфальтобетон та інші матеріали, якими дорожні служби будуть ліквідувати ями на дорогах взимку.

При цьому чиновник зазначив, що з початку року відомство ліквідувало ямковість на понад 6,5 млн квадратних метрів доріг, проте пошкодження дорожнього покриття виникають постійно.

Також чиновник повідомив, що з початку року ремонтні служби відремонтували 626 км доріг, які втратили несучу здатність, що покращувало транспортне сполучення між населеними пунктами.

При цьому, як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, заступник голови «Укравтодору» запевнив, що незважаючи на недостатнє фінансування, що відомство готове до виконання робіт із зимового утримання доріг загального користування.

 
Коментарі (0)