ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГУкраїнські дороги ремонтують обіцянками

Українські дороги ремонтують обіцянками

Інфраструктурним об'єктам обіцяють збільшити фінансування. Уряд відкладе ремонт і будівництво автомобільних шляхів на наступний рік.

Бюджет 2014 року стане бюджетом розвитку регіонів. Зокрема, уряд продовжить і збільшить державне фінансування будівництва, капітального ремонту і будівництво об’єктів соціальної інфраструктури. Окрім того, наступного року обіцяють значно збільшити обсяги фінансування ремонту і будівництва місцевих доріг. Про це сьогодні заявив Прем'єр-міністр Микола Азаров, відкриваючи засідання уряду.

«Будемо відвертими, що майже 90 відсотків доріг не витримують навантажень, а часто й перевантажень, сучасного надважкого вантажного автотранспорту, що призводить до руйнування не лише їх покриття, але й фундаменту». - зізнався голова уряду.

Так надзвичайно важливим завданням на майбутній рік Прем'єр  відзначив будівництво регіональних автомобільних доріг.

«Так, ми повинні здійснити давно назрілу реорганізацію державної акціонерної компанії «Укравтодор», - зазначив Микола Азаров.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, на українських дорогах близько 7,5 млн кв. м ямковості. Про це заявив заступник голови «Укравтодору» Олександр Харченко.

Для порівняння пан Харченко зазначив, що у 2012 році було 2,9 млн кв. м ямковості.

 
Коментарі (0)