ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУкраїнські дороги тероризують вандали

Українські дороги тероризують вандали

Українське дорожнє господарство занурюється у збитки. Деякою мірою цьому процесу сприяють випадки вандалізму на дорогах, які останнім часом почастішали.

На українських дорогах почастішали випадки вандалізму. Так, за два тижні 2014 року на Житомирщині було викрадено 2 відеокамери з обладнанням відеоспостереження і основним метеорологічним обладнанням, у Кіровоградській та Хмельницькій області пошкоджено майже 2 десятка дорожніх знаків. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі «Укравтодору».

«Камери й обладнання відеоспостереження та основні складові аналогової метеостанції, встановленні на ділянці км 227+875 автомобільної дороги М-06 Київ-Чоп, були викрадені з щоглової опори, з шестиметрової висоти», - йдеться у повідомленні.

Інші прояви вандалізму сталися на Кіровоградщині та Хмельниччині, де невідомі зловмисники пошкодили близько 20 дорожніх знаків – 7 знаків на ділянці км 129 – 141 автомобільної дороги Т-24-01 Городище-Новоукраїнка-Бобринець-Устинівка та комплект знаків зимової тематики, встановлений на під’їзді до м. Хмельницький, що на км 191 автомобільної дороги Н-03 Житомир-Чернівці.

За інформацією Служб автомобільних доріг зазначених областей, за кожним з фактів відкрито кримінальну справу, адже збитки для дорожнього господарства кожного з регіонів сягають від кількох до десятків тисяч гривень, а також підвищують ризики для безпеки та життя учасників руху.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, від зловмисників також страждають і українські залізниці. Протягом року лише на Одеській залізниці було розкрито 85 випадків крадіжок майна.

 
Коментарі (0)