ГоловнаНовини ЖКГТранспортУкраїнські міста зв'язують додатковими поїздами

Українські міста зв'язують додатковими поїздами

У південному напрямку спрямовано ще три додаткових поїзди. Зміни внесені у зв'язку з новорічними та різдвяними святами.

«Укрзалізниця» на новорічні та різдвяні свята вже призначила 3 додаткових поїзди, які попрямують у кримському напрямку. Про це повідомив заступник генерального директора Державної адміністрації залізничного транспорту Павло Чекалов, - інформує прес-служба Ради Міністрів АР Крим.

Зокрема, 2 потяги з Києва. На ці поїзди пасажирам запропоновано - 35,6 тис. місць.

Крім того, вже відкрито попередній продаж квитків на поїзд №517/518 Сімферополь - Львів відправленням із Сімферополя 26-29 грудня (1,8 тис. місць), зі Львова 27-30 грудня (1,8 тис. місця).

«Укрзалізниця» планує під час нинішніх новорічних свят і зимових шкільних канікул перевести кількість пасажирів на рівні попередніх років. Для цього задіяно максимальну кількість вагонів, які здатні забезпечити належний рівень комфортності перевезень», - зазначив заступник генерального директора «Укрзалізниці» Павло Чекалов.

Так, найбільш масові перевезення очікуються у період з 26 по 30 грудня. В цей період в середньому за добу пасажирам буде запропоновано у кримському напрямку - 9,9 тис. місць.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, в період новорічних канікул українцям запропонують додаткові залізничні пасажирські місця. На деякі напрями вже відкрито продаж квитків.

 
Коментарі (0)