ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїУкраїнські області сидять у темряві

Українські області сидять у темряві

Ряд населених пунктів Одеської та Миколаївської областей залишаються без світла. Над ліквідацією наслідків негоди продовжують працювати бригади обленерго.

Жителі 25 населених пунктів у двох областях України залишаються без електропостачання. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі ДСНС.

«Станом на 07:00 7 лютого у 2-х областях залишаються знеструмленими 25 населених пунктів, а саме: Одеська – 21 н.п., Миколаївська – 4 н.п.», - йдеться у повідомленні.

Слід зазначити, що до ліквідації знеструмлення усіх населених пунктів залучено бригади обленерго.

Протягом минулої доби було відновлене електропостачання населених пунктів Херсонської області.

Нагадаємо, з початку сильних морозів повернуто електропостачання до 1537 населених пунктів. Загалом внаслідок погіршення погодних умов – сильного морозу до мінус 33 градусів вночі, сильного вітру до 30 м/сек, хуртовинами було знеструмлено 1605 населених пунктів у 17 областях.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Президент України Віктор Янукович доручив виконуючому обов'язки Міністра енергетики та вугільної промисловості Едуарду Ставицькому тримати на особистому контролі питання енерго- й теплопостачання в опалювальний сезон.

 
Коментарі (0)