ГоловнаНовини ЖКГПодіїУкраїнська енергетика шукає шляхи вдосконалення

Українська енергетика шукає шляхи вдосконалення

ІА «Україна Комунальна» запрошує на XXIV Міжнародну конференцію «Проблеми екології та експлуатації об'єктів енергетики». У заході візьмуть участь представники всіх регіонів України та міжнародні експерти.

У Києві 4-5 грудня ц.р. в Торгово-промисловій палаті України пройде XXIV Міжнародна конференція «Проблеми екології та експлуатації об'єктів енергетики». Інформаційним партнером заходу є ІА «Україна Комунальна».

Конференція проходитиме з метою об'єднання всіх зацікавлених осіб - представників влади, фахівців у галузі екології та експлуатації об'єктів енергетики - задля вироблення рекомендацій щодо вдосконалення законодавства та реальних механізмів модернізації у сфері енергетики в контексті реалізації стратегії «Україна 2020». Захід слугуватиме своєрідним майданчиком для ознайомлення зі світовими тенденціями у сфері експлуатації об'єктів енергетики та широкого обговорення механізмів захисту навколишнього середовища.

Серед ключових питань конференції: сучасні проблеми експлуатації об'єктів промислової та муніципальної енергетики; технології спалювання палив;  екологічно чисті та енергозберігаючі технології, досвід інших країн; питання мінімізації викидів у навколишнє середовище, адаптація України до виконання директив ЄС 2001/80 і 2010/75, тощо.

Організаторами заходу виступають: Торгово-промислова палата України; Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України; Міністерство енергетики та вугільної промисловості; Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики та Інститут промислової екології. Захід проводиться за підтримки Громадської ради при Мінрегіоні України.

У роботі конференції візьмуть участь представники всіх регіонів України та міжнародні експерти з Білорусі, США та Європи.

Більш детальну інформацію про захід, а також умови участі можна дізнатися за телефонами: +380 (44) 209-77-12, моб. +380 (96) 939-22-23.

 
Коментарі (0)