ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаУкраїну продовжують «тероризувати» відключеннями світла

Україну продовжують «тероризувати» відключеннями світла

Державне підприємство ДП «НЕК «Укренерго» знову застосувало графіки обмеження потужності та аварійних відключень електроенергії в обсязі 6525 МВт.

Державним підприємством ДП «НЕК «Укренерго» за погодженням з Міністерствоменергетики та вугільної промисловості України 16 грудня 2014 року введено графіки обмеження споживання електричної потужності з 08:00 до 11:00 та з 16:00 до 22:00 на величину 2116 МВт. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі компанії «Укренерго».

«О 08:15 годині через незадовільне виконання введених графіків та критичний рівень спрацювання гідроресурсів на ГЕС і низьку ефективність виконання графіків аварійних відключень протягом минулої доби, ДП «НЕК «Укренерго» дало команду на застосування графіків аварійних відключень споживачів електричної енергії в обсязі 6525 МВт», – йдеться в повідомленні.
 
До речі, «Україна Комунальна» пояснила, хто винен у тому, що оселі українців періодично залишаються без світла, та як зменшити вплив віялових відключень електроенергії.
 
Коментарі (0)