ГоловнаНовини ЖКГПодіїУкравтодор отримав нового очільника

Укравтодор отримав нового очільника

Олександра Кубракова визначено переможцем конкурсу на посаду голови Державного агентства автомобільних доріг України.
Олександра Кубракова визначено переможцем конкурсу на посаду голови Державного агентства автомобільних доріг України. Він приступить до виконання своїх обов’язків наступного дня з моменту призначення.
 
Першочерговим завданням Укравтодору Олександр Кубраков назвав повне оновлення керівного складу служб автомобільних доріг в областях, а також керівництва ДАК «Автомобільні дороги України». Майбутній голова Укравтодору також планує зробити ревізію підготовки до зимового сезону та підготувати плани відновлення доріг на 2020 рік.
 
Також планується оголошення міжнародного тендеру на добудову запорізького мосту та підписання кредитної угоди з ЄБРР та ЄІБ на загальну суму 900 млн євро. Для збільшення фінансування Дорожнього фонду Уряд буде залучати кошти іноземних партнерів.
 

Нагадаємо, Олександр Кубраков — народний депутат України 9-го скликання. За час роботи в Парламенті подав 16 законопроектів, з яких 12 вже ухвалили, 4 ще доопрацьовуються. Зокрема, є автором ухваленого законопроекту №1041 про запровадження середньострокової державної цільової програми на будівництво, реконструкцію, капітальний та середній поточний ремонт доріг державного та  місцевого значення. 

 
Коментарі (0)