ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрій«Укравтодор» переживає кадрові зміни

«Укравтодор» переживає кадрові зміни

В «Укравтодор» прийшли кадрові зміни. Зокрема, в компанії призначено нового першого заступника Голови відомства та заступника Голови.

Першим заступником Голови Державного агентства автомобільних доріг України призначено Євгенія Бараха, а посаду заступника Голови «Укравтодору» обійняв Ігор Кошелєв. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі компанії.

За даними біографічної довідки, Євгеній Вікторович Барах народився 17 січня 1984 року в смт. Каланчак Херсонської області. Вищу освіту отримав у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка, який закінчив у 2005 році за спеціальністю «правознавство», про що отримав диплом з відзнакою. Пан Барах  працював на керівних посадах у Київській філії та головному офісі АКБ «Укрсоцбанк»; 2009-2014 рр. – експерт з юридичних питань  у  низці комерційних компаній; 2014 р. – начальник Управління інноваційного розвитку, начальник відділу аналізу фінансової політики Департаменту фінансово-економічної роботи «Укравтодору».
 
За даними біографічної довідки, Кошелєв Ігор Ігорович народився 1 вересня 1965 року у м. Душанбе, Таджикістан. Освіту отримав у Київському вищому інженерному радіотехнічному училищі ППО (1988 р.), Інституті міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка (1996 р.), Державній екологічній академії післядипломної освіти та управління (2013 р.) 2010-2011 рр. – радник начальника порту Державного підприємства «Феодосійський морський торговельний порт»; 2011-2014 рр. – Перший заступник Голови Державної екологічної інспекції України
.
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», експлуатаційне утримання автомобільних доріг розділять приватні підрядники. «Укравтодор» планує залучити їх до цієї справи в трьох регіонах країни.
 
Коментарі (0)