ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУкравтодор похвалилися темпи будівництва та ремонту доріг

Укравтодор похвалилися темпи будівництва та ремонту доріг

Укравтодор похвалилися вищими за планові темпи будівництва та ремонту доріг державного значення. Зокрема, вже виконано 40% робіт, що на 7% перевищує плановий показник.
Укравтодор похвалилися вищими за планові темпи будівництва та ремонту доріг державного значення. Зокрема, вже виконано 40% робіт, що на 7% перевищує плановий показник. Торік за аналогічний період було виконано лише 18% обсягів робіт, повідомляє прес-служба компанії.
 
«За результатами перших трьох місяців будівельного сезону (квітень-червень) виконання робіт по проектах будівництва, реконструкції та ремонтів в Україні становить понад 40%, що на 7% перевищує заплановані на цей час показники. На звітну дату 2017 року на цей час було виконано лише 18% обсягів робіт, незважаючи на те, що будівельний сезон цього року розпочався на місяць пізніше через несприятливі погодні умови», — говориться в повідомлені Укравтодору.
 
Зазначається, що за рахунок всіх джерел фінансування цього року передбачається виконати роботи на 416 об’єктах. Проектна документація на сьогодні розроблена на 313 об’єктів, укладено договорів на 273 об’єкти, розпочато роботи на 204-ьох. Обсяг виконання робіт — 43%.
 

В Укравтодорі наголосили, що цього року щодо всіх ремонтів проводиться 4-рівневий контроль якості. У межах гарантійних термінів, що тепер становлять від 5 до 10 років, підрядник ліквідує недоліки за власних кошт. 

 
Коментарі (0)