ГоловнаНовини ЖКГБудівництво«Укргазбанк» та «Ощадбанк» вкладають гроші в Запоріжжя

«Укргазбанк» та «Ощадбанк» вкладають гроші в Запоріжжя

Запорізька облдержадміністрація підписала угоди з банками та забудовниками щодо їх участі в реалізації програми «Доступне житло».

Запорізька облдержадміністрація підписала угоди з банками та  забудовниками щодо їх участі в реалізації програми «Доступне житло».

Про це «У.К» повідомили в прес-службі Запорізької ОДА.

«Ми підписали угоду з Мінрегіонбудом про делегування повноважень з часткової компенсації відсотків, а також договір із Запорізьким регіональним управлінням Фонду сприяння молодіжному житловому будівництву. Станом на сьогодні свою участь у програмі підтвердили два банки: «Укргазбанк» та «Ощадбанк», а також п’ять будівельних компаній, які мають свої об’єкти незавершеного будівництва  в Запоріжжі, Мелітополі, Василівці, Гуляйполі та Михайлівці», - повідомив перший заступник голови Запорізької облдержадміністрації Віктор Ємельяненко.

Зокрема, «Укргазбанк» підписав перший кредитний договір на суму 139 тис.грн. Також зараз триває робота з уточнення кількості нереалізованого житла в забудовників, яке зведено після 2009 року, для можливості його реалізації у рамках Програми. Орієнтовна кількість квартир – 250  загальною площею  26 тис.кв м.

Крім того, цього тижня заплановано відкриття єдиного вікна в Центрі з надання адміністративних послуг, що дозволить проводити якісну та широку роз’яснювальну кампанію з реалізації програми іпотечного кредитування.

За словами Віктора Ємельяненка, в області необхідно активізувати роз’яснювальну роботу серед населення, починаючи від жителів невеликих сіл і закінчуючи містами обласного підпорядкування, а також активніше залучати до цього процесу владу на місцях.

 
Коментарі (0)