ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні події«Укрпошта» працюватиме навіть без інтернету та світла

«Укрпошта» працюватиме навіть без інтернету та світла

В умовах відключення світла «Укрпошта» підняла старі процеси, щоб надавати послуги без інтернету, комп'ютера, світла.

 

В умовах відключення світла «Укрпошта» підняла старі процеси, щоб надавати послуги без інтернету, комп'ютера, світла. Це масштабний виклик, адже зараз в Україні щоденно працює 5,5 тис. стаціонарних відділень та 1,7 тис. пересувних. Тож неможливо придбати таку кількість генераторів, зарядних станцій, тощо. Про це в інтерв'ю SPEKA розповів заступник гендиректора «Укрпошти» Дмитро Поліщук.

"Ми все це ще не забули як прийняти чи видати посилку, виплатити пенсію, прийняти комунальний платіж з паперовою квитанцією від руки. Все це зараз стало у пригоді. Так, це значно сповільнює процес обслуговування клієнта. На те, що при наявності світла та інтернету витрачається 20 секунд, займає зараз декілька хвилин. Але краще так, ніж зовсім не працювати", — зазначив Поліщук.  

За його словами, зараз всі поштові відділення, навіть столичні, отримали детальні вказівки щодо роботи без світла та інтернету. Під час відключень «Укрпошта» працює, а відділення зачиняються тільки під час повітряної тривоги. 

"Ми забезпечуємо відділення ліхтарями, а сортувальні центри — генераторами. Загалом інвестиції в забезпечення роботи Укрпошти в умовах блекауту компанія оцінює в 30 млн грн", — говорить Поліщук.

 

 

 
Коментарі (0)