ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГ«Укрпошта» встановить платіжні термінали у відділеннях

«Укрпошта» встановить платіжні термінали у відділеннях

«Укрпошта» зібралася встановити платіжні термінали в своїх відділеннях. Про це компанія повідомила на сторінці в мережі Facebook.

«Укрпошта» зібралася встановити платіжні термінали в своїх відділеннях. Про це компанія повідомила на сторінці в мережі Facebook.

Поштовий оператор анонсував майбутню закупівлю програмно-технічних комплексів самообслуговування для здійснення платежів.

Всього компанія планує встановити 50 таких терміналів. У «Укрпошта» відзначають, що ця ініціатива дозволить поліпшити сервіс у відділеннях. Традиційний формат обслуговування у оператора також буде доступний.

Компанія запросила постачальників прийняти обговорення закупівлі в ході відкритої зустрічі.

Крім того, «Укрпошта» в пілотному форматі запустила послугу оплати доставки відправлення одержувачем і додала можливість для відправника сплатити пересилку поштового переказу.

«Ці сервіси користуються великим попитом у тих, хто торгує на різних інтернет-майданчиках. Раніше через відсутність такого функціоналу в головній пошті країни велику кількість клієнтів вибирали приватних операторів. Відтепер, у них є можливість користуватися послугами найближчого поштового відділення », - йдеться в повідомленні.

Під час тестування послуги «Укрпошта», яка нещодавно розпочала впровадження оплати картками, буде співпрацювати з інтернет-магазинами, які підписали договір, а для реєстрації посилок використовують АРI. Також можливість протестувати послугу отримають користувачі клієнтського особистого кабінету - досить лише зробити відповідну позначку при здійсненні відправки.

У разі відмови одержувача оплатити пересилку, відправлення повертається відправнику і він покриває витрати на доставку, забираючи відправлення.

Також на пілотний етап виходить послуга оплати відправником пересилання поштового переказу, яка стане зручною для тих, хто бажає оплатити пересилку постоплати замість одержувача. Це буде актуальним для випадків, коли продавці фіксують ціну на товар і хочуть, щоб їх одержувачі не несли ніяких додаткових витрат понад вказану ціни.

 

 
Коментарі (0)