ГоловнаНовини ЖКГПодії«Укртрансінспекція» може залишитися без голови

«Укртрансінспекція» може залишитися без голови

Очільник «Укртрансінспекція» написав заяву про звільнення. За словами Валерія Черненка, працювати стало неможливо, адже Мінінфраструктури та уряд проявляють непрофесіоналізм та працюють в інтересах тіньового бізнесу.

Голова «Укртрансінспекції» Валерій Черненко направив Прем'єр-міністру Арсенію Яценюку заяву на звільнення. Про це йдеться в повідомленні пана Черненка на його сторінці в Facebook.

Валерій Черненко  розкритикував керівництво Міністерства інфраструктури та уряд за популізм, непрофесіоналізм і роботу в інтересах тіньового бізнесу.
 
«У зв'язку з реорганізацією інспекції, а також з призначенням на керівні посади Міністерства інфраструктури осіб, які не мають жодного уявлення про транспортну галузь, які є відвертими сепаратистами і корупціонерами, не вважаю можливим перебувати на посаді і прошу звільнити мене з 30 січня 2015 року», - написав пан Черненко.
 
Керівник «Укртрансінспекції» відзвітував про результати роботи підприємства за час його перебування на посаді, з якими можна ознайомитися тут
 
Також, пан Черненко розкритикував рішення про заборону перевірок та відправці у відпустку за свій рахунок понад 500 інспекторів з 675 службовців «Укртрансінспекції», вважаючи, що воно прийняте в інтересах тіньового бізнесу.
 
Очільник «Укртрансінспекції» пояснив, що заборона перевірок звела нанівець план збереження автодоріг шляхом контролю за дотримання габаритно-вагових параметрів при вантажних перевезеннях, так як, згідно з інформацією з українських портів, за три місяці минулого року близько 124 тис. перевезень були виконані з грубим порушенням вагових параметрів.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», замість обіцяної відміни автопарковочного збору в Україні можуть відновити скандальну норму про блокування автомобілів при порушенні правил парковки.
 
Коментарі (0)