ГоловнаНовини ЖКГПодії«Укртрансінспекція» залишилася без голови

«Укртрансінспекція» залишилася без голови

Прем'єр звільнив голову Державної інспекції України з безпеки на наземному транспорті Валерія Черненко, який раніше подав заяву про відставку.

Уряд звільнив голову Державної інспекції України з безпеки на наземному транспорті («Укртрансінспекція») Валерія Черненка. Відповідне розпорядження №21-р від 21 січня опубліковано на сайті Кабміну.

«Звільнити Черненка Валерія Михайловича з посади голови Державної інспекції України з безпеки на наземному транспорті згідно з абзацом першим частини першої статті 19 Закону України «Про центральні органи виконавчої влади», - написано в розпорядженні.
 
Згідно з цим законом, керівник центрального органу виконавчої влади призначається на посаду і звільняється з посади урядом України за поданням Прем'єр-міністра.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», голова «Укртрансінспекції» написав заяву про звільнення. За словами Валерія Черненка, працювати стало неможливо, адже Мінінфраструктури та уряд проявляють непрофесіоналізм і працюють в інтересах тіньового бізнесу.
 
Коментарі (0)