ГоловнаНовини ЖКГТранспортУкрзалізниця модернізує управління перевезеннями

Укрзалізниця модернізує управління перевезеннями

Укрзалізниця планує змінити структуру та систему управління перевезеннями

Суть нової системи функціонування центрів управління рухом поїздів полягає в централізації керування рухом на відстанях значної протяжності, на базі сучасного інформаційно-технічного забезпечення.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі «Укрзалізниці».

Нова система матиме високий рівень інформатизації залізничного транспорту. Це дасть можливість створити систему моніторингу та контролю перевізного процесу, диспетчерського регулювання та управління.

За прогнозами після введення нової системи зменшиться кількість стиків, подовжаться диспетчерські ділянки та залишиться лише дві управлінські ланки, що керуватимуть процесом руху.

Головний центр, що ставитиме завдання, координуватиме роботу та відслідковуватиме рух поїзда на великих відстанях від станції відправлення до станції призначення.

«Вже ведуться роботи по створенню такого центру управління рухом, оснащеного сучасним програмно-технічним комплексом, який забезпечуватиме  в інформаційно-аналітичному і прогнозному режимах роботу автоматизованих робочих місць всіх оперативних працівників центру у виконанні основних функцій», – розповів перший заступник Головного управління перевезень Укрзалізниці Євген Кучеренко.

 
Коментарі (0)