ГоловнаНовини ЖКГТранспорт«Укрзалізниця» за крок до реформування

«Укрзалізниця» за крок до реформування

Над розробкою програми реформування за всі ці роки встигла попрацювати не одна залізнична адміністрація і не один Кабінет Міністрів.

Про необхідність реформування Державної адміністрації залізничного транспорту «Укрзалізниця» у країні йдеться більше десяти років. І ось тільки тепер реформа стала реальністю. Про це в інтерв’ю повідомив  Генеральний директор «Укрзалізниці» Володимир Козак, інформує прес-служба Укразалізниці.

«Над розробкою програми реформування за всі ці роки встигла попрацювати не одна залізнична адміністрація і не один Кабінет Міністрів. І тільки минулого року нам колосальними зусиллями пощастило домогтися, нарешті, розгляду необхідних законопроектів у парламенті – йдеться в інтерв’ю. – Я вкотре не втомлююсь повторювати: структурне реформування не має нічого спільного з політиканськими заявами про приватизації залізниці» - заявив генеральний директор «Укрзалізниці» Володимир Козак.

За словами генерального директора «Укрзалізниці» реформу залізничного транспорту України планується завершити до 2019 року. «Так плани амбітні. На все про все - усього сім років. Я наведу такі приклади - Deutsche Bahn реформувався майже 20 років. Росія почала реформи у 2000 році. Україна довго спостерігала, робила висновки. Однак у нас накопичилося багато проблем, і їх потрібно вирішувати», - заявив гендиректор «Укрзалізниці». - Сьогодні ми нарешті почали створювати умови для нормального розвитку залізниць».

 
Коментарі (0)