ГоловнаНовини ЖКГПодіїУряд призначив двох заступників міністра енергетики та захисту довкілля

Уряд призначив двох заступників міністра енергетики та захисту довкілля

На черговому закритому від ЗМІ засіданні Уряду, 12 жовтня, Кабінет Міністрів України схвалив зміни до Державного бюджету на 2019 рік
На черговому закритому від ЗМІ засіданні Уряду, 12 жовтня, Кабінет Міністрів України схвалив зміни до Державного бюджету на 2019 рік, якими виділив 1 млрд гривень на виплату заробітної плати шахтарям.
 
Про це повідомляє пресслужба Кабміну.
 
Схвалені Урядом зміни будуть передані на розгляд Верховної Ради з проханням якомога швидше їх розглянути і підтримати.
 
Кабінет Міністрів також доручив НАК «Нафтогаз України», «Українська залізниця», «Укрпошта» та іншим ключовим центральним органам виконавчої влади провести детальний аналіз та аудит своїх балансів, балансів своїх дочірніх підприємств та заснованих ними суб’єктів господарювання та визначитись щодо доцільності утримання надлишкового майна з урахуванням стратегічних планів розвитку. Майно, яке буде визначене як надлишкове, або непрофільне для діяльності - продати, або здати в оренду за ринковою ціною у прозорий спосіб через Прозоро.Продажі.
 
Уряд схвалив рішення про невідкладні заходи, які дозволять забезпечити постачання природного газу для теплокомуненерго в Донецькій та Луганській областях (підконтрольна територія) для сталого  проходження опалювального сезону 2019-2020 років.
 
На засіданні Уряд прийняв низку кадрових рішень.
 
Так, Уряд призначив двох заступників міністра енергетики та захисту довкілля, ними стали Абрамовський Роман Романович та Рябчин Олексій Михайлович.
 
Уряд звільнив:
 
Янчука Артема Олександровича з посади державного секретаря Міністерства охорони здоров'я України;
 
Євдоченка Леоніда Олександровича з посади Голови Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації;
 
Петрука Віталія Вікторовича з посади Голови Державного агентства з управління зоною відчуження та оголосив конкурс на зайняття зазначеної посади. Тимчасове виконання обов'язків Голови покладено на Фещенка Володимира Петровича (заступник Голови).
 
Крім того, Уряд звільнив з посади першого заступника Голови Державної екологічної інспекції Яковлєва Ігоря Олеговича та тимчасово поклав виконання обов'язків Голови на Канцурака Віктора Васильовича. 
 
Уряд також звільнив Кравченка Андрія Михайловича з посади заступника Голови Державного агентства рибного господарства.
 

Уряд також оголосив конкурс на посаду Голови Державної регуляторної служби та вніс зміни до складу Комісії з питань вищого корпусу державної служби. 

 
Коментарі (0)