ГоловнаНовини ЖКГПолітикаУряд розбереться з керівництвом «Нафтогазу»

Уряд розбереться з керівництвом «Нафтогазу»

Уряд може розглянути питання зміни керівництва НАК «Нафтогаз України»

Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна» з посиланням на інформоване джерело. За словами джерела відповідне питання може бути винесене на засідання уряду сьогодні, 16 січня.

Однак, на думку Міністра енергетики та вугільної промисловості Едуарда Ставицького, питання зміни керівництва компанії на сьогодні не є актуальним. Міністр також відзначив, що в даний час в розпалі опалювальний сезон, тому в галузі має бути стабільність.

Нагадаємо, наразі головою правління НАК «Нафтогаз України» є Євген Бакулін. Розпочав свою кар'єру на Лисичанському нафтопереробному заводі, виріс від старшого оператора технологічної установки по переробці нафти до гендиректора підприємства. З червня 2003 року по березень 2005 року керував «Укргазвидобуванням» – дочірньою компанією НАК «Натогаз України».

Вперше на посаду голови правління НАК «Нафтогаз України» був призначений 1 березня 2007 року. Однак у грудні того ж року поступився кріслом Олегу Дубині, а в березні 2010 року знову повернувся на посаду глави правління «Нафтогазу».

 
Коментарі (0)