ГоловнаНовини ЖКГПодіїУряд визначився з кандидатурою очільника «Укргазвидобування»

Уряд визначився з кандидатурою очільника «Укргазвидобування»

На дочірному підприємстві «Нафтогазу» кадрові зміни. Відтак, уряд призначив нового голову найбільшої газовидобувної компанії в Україні - ПАТ «Укргазвидобування».

Уряд призначив голову ПАТ «Укргазвидобування», ним став Олег Прохоренко – партнера однієї з вітчизняних консалтингових компаній. Про це заявив Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк, передає «Інтерфакс-Україна».

В свою чергу голова НАК «Нафтогазу України», дочірним підприємством якої є «Укргазвидобування», Андрій Коболєв наголосив, що кандидатура пана Прохоренка була відібрана на конкурсній основі.

Олег Прохоренко отримав освіту за кордоном, а саме Harvard University Kennedy School of Government, а також працював у міжнародних компаніях.

Зауважимо, що ПАТ «Укргазвидобування» є найбільшою газовидобувної компанією України, яка забезпечує 75% видобутку природного газу від загального обсягу.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства кадрові зміни. Своїм розпорядженням №560-р від 4 червня уряд звільнив з посади першого заступника Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимира Кістіона.

 
Коментарі (0)