ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУряд закликає українців розміщувати фото про те, як прибирають сніг

Уряд закликає українців розміщувати фото про те, як прибирають сніг

Кабмін слідкує за прибиранням снігу в різних регіонах України через соціальні мережі. Для цього українців просять розміщувати фотографії про те, як місцева влада чистить вулиці.

Уряд закликає українців розміщувати в соціальних мережах інформацію з фотографіями про те, як йде прибирання снігу на дорогах і тротуарах у їхніх областях. Про це заявив Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк під час засідання міжвідомчого оперативного штабу Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

«Я просив би вас вивісити заклик до людей - нехай люди розкажуть конкретно, як місцева влада чистить вулиці чи не чистить, і показувати це на всю країну. А то вони в основному політикою займаються, замість того щоб сніг чистити в тих містах і районах, де їх обрали депутатами та мерами», - заявив він.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, громадянам планують перерахувати плату за теплопостачання в разі, якщо послуга була надана неякісно. Поміж тим, заявляють в Кабміні, оплата буде залежати, в якому обсязі було надано послугу.
 
Коментарі (0)