ГоловнаНовини ЖКГПодіїУрядовці пояснили чому віддали на дороги 61,55 млн грн, передбачені для онкохворих

Урядовці пояснили чому віддали на дороги 61,55 млн грн, передбачені для онкохворих

В уряді заявили, що віддали на дороги 61,55 млн грн, передбачених у 2020 році на програму для онкохворих через неможливість її реалізації
В уряді заявили, що віддали на дороги 61,55 млн грн, передбачених у 2020 році на програму для онкохворих через неможливість її реалізації.
 
Про це повідомили на сайті урядового порталу.
 
Відзначається, що кошти були передбачені Міністерством охорони здоров'я за програмою вдосконалення молекулярно-генетичної діагностики онкологічних захворювань.
 
Рішення про передачу цих грошей на дороги було прийнято на підставі моніторингу реалізації проекту в 2020 році, який показав, що сума використаних коштів за 8 місяців поточного року становить 0,4%. Тобто в 2020 програму щодо вдосконалення молекулярно-генетичної діагностики онкологічних захворювань реалізувати вже не вдасться, тому кошти на неї виділять в 2021 рік.
 
Нагадаємо, Кабінет міністрів передав 61.55 млн грн, передбачених у 2020 році Міністерством охорони здоров'я за програмою щодо вдосконалення молекулярно-генетичної діагностики онкологічних захворювань, Укравтодору для поліпшення стану доріг загального значення в Львівській області.
 
Зокрема, 20 млн грн передали Міносвіти для реставрації головного корпусу ЛНУ імені Івана Франка, 7.2 млн грн - Міносвіти на створення Міжнародного центру підготовки пілотів на базі НАУ, 6 млн грн - Міносвіти на реставрацію староакадемічного корпусу ансамблю Братського монастиря по вул. Г. Сковороди, 2 у Подільському районі Києва.
 

Ще 10 млн грн передали Міненерго на реалізацію державного інвестиційного проекту "Новокостянтинівська шахта. Розвиток виробничих потужностей". 

 
Коментарі (0)