ГоловнаВибір редакціїВодопостачанняВ 5 районах столиці відключили гарячу воду

В 5 районах столиці відключили гарячу воду

У Києві в понад 450 будинках відключили гарячу воду.

Компанія “Київенерго” призупинила гаряче водопостачання у Голосіївському, Печерському, Солом'янському, Дарницькому та Шевченківському районах столиці з 23 травня у зв'язку з гідравлічними випробуваннями, повідомляє прес-служба компанії.

“З 23 травня по 6 червня випробування тепломереж проводяться від станції теплопостачання №1 і ТЕЦ-5”, - зазначено у повідомленні.

У цей період гаряче водопостачання буде тимчасово призупинено для 467 житлових будинків, 7 лікувальних закладів, 19 дитячих садочків, 20 шкіл і 220 відомств у Голосіївському районі.

У Печерському районі тимчасово відключать від гарячого водопостачання 145 житлових будинків, 3 лікувальних установи, 3 дитячих садки, 3 школи і 87 відомств.

У Шевченківському районі - 126 житлових будинків, 3 лікувальних установи, 3 школи і 90 відомств.

У Солом'янському районі - 265 житлових будинків, 15 лікувальних установ, 18 дитячих садків, 7 шкіл і 172 відомства.

У Дарницькому районі - 227 житлових будинків, 1 лікувальний заклад, 10 дитячих садочків, 6 шкіл та 118 відомств.

Як повідомлялося раніше, “Київенерго” призупинило гаряче водопостачання у Шевченківському та частково у Солом'янському районах столиці з 16 травня у зв'язку з гідравлічними випробуваннями.

Гідравлічні випробування - це метод діагностики тепломереж, застосовуваний під час кожного міжотоплювального періоду. Вони дають змогу виявити й відремонтувати максимально можливу кількість найбільш зношених ділянок мереж, запобігши в такий спосіб появі пошкоджень під час опалювального сезону.

 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
23 Травня 2017 p. 18:57
У нерозкрадених олігархами країнах усі планові ремонти, промивки і випробування мереж давно проводяться без відключення водопостачання. Мабуть під час цих планових заходів пускають воду по запасним трубам.. . --------------------------------------------------------------------------Одним із пережитків соціалістичного режиму є регулярні відключення гарячого водопостачання , особливо у неопалювальний період. Але чомусь теперішній олігархічний режим не бореться із цим рудиментом "совка", навіть навпаки, посилює та поглиблює його. От би де показати перевагу капіталізма над соціалізмом! Але у нас за 25 років незалежності нічого у цьому плані не зроблено на краще... Натомість олігархічний режим руйнує пам"ятники, перейменовує вулиці, зупинки..., а кому це потрібно, крім самих олігархів?