ГоловнаСпецпроектиОпалювальний сезон 2023-2024В домівках жителів Сімферополя нарешті тепло

В домівках жителів Сімферополя нарешті тепло

У Сімферополі стабілізується ситуація з теплопостачанням, на даний момент опалюється 97% житлового фонду міста

За словами начальника управління житлово-комунального господарства Сімферопольської міської ради Анатолія Рогова, на сьогоднішній день опалюються 1366 з 1410 будинків кримської столиці, що становить 97% житлового фонду, повідомляють в прес-службі міської ради.

За його даними, з 14 листопада подача теплоносіїв здійснюється в 419 з 433 будинків Київського району, 247 з 271 будинку Центрального району, в Залізничному районі опалюються 293 з 300 будинків. Також опалюється 97% житлового фонду ЖКП «Битфон».

«Відсутність тепла в деяких будинках міста пов'язана з проведеними ремонтними роботами на теплотрасах. Аварійні ситуації виникли при запуску котелень і зараз в оперативному порядку усуваються. До кінця поточного тижня ситуація з подачею і прийомом тепла в житловому фонді міста повністю стабілізується, і в квартири всіх городян прийде довгоочікуване тепло», - розповів чиновник.

Зокрема, начальник управління ЖКГ уточнив, що у зв'язку з великим витоком води на теплотрасі від котельні, яка знаходиться в районі провулка Північного, сьогодні не опалювалися порядку 50 будинків по вулиці Куйбишева, Лермонтова, а також ряд будинків по проспекту Перемоги.

«Пориви як внутрішньобудинкових, так і зовнішніх мереж в момент початку подачі тепла відбуваються щорічно. Проте всі вони в робочому режимі протягом двох-трьох днів усуваються», - підсумував пан Рогов.

 
Коментарі (1)
Саша
14 Листопада 2012 p. 23:00
думаю это ЛОЖЬ - у нас мало того что не топят так из горячего крана -напор холодной воды - Кечкеметская........