ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаВ Донецьку область повертається світло

В Донецьку область повертається світло

Енергетики повернули світло в одне з міст Донецької області. Мешканці населеного пункту страждали від відсутності електропостачання через проведення бойових дій на його території.

Енергетики повернули електроенергію жителям Слов'янська. Працівники «Донецькобленерго» відновили роботу пошкоджених ЛЕП і підстанцій, що живлять місто. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «ДТЕК Донецькобленерго».

«7 аварійно-відновлювальних бригад змогли відновити високовольтну лінію електропередачі 110 кВ Бантишево-Райгородська і подали напругу на підстанцію 110 кВ Слов'янськ-Північний, яка була пошкоджена в результаті бойових дій 4 червня 2014 року. Відразу ж було подано напругу на 72 трансформаторні підстанції міста Слов'янська. Тепер електроенергія є в центральній частині міста, мікрорайоні Артема. Також живляться виконком Слов'янська, СБУ, хлібозавод, 2 міські лікарні», - йдеться в повідомленні.

У прес-службі зазначили, що поки йшли бої, енергетики не могли робити огляд пошкоджених мереж. Незважаючи на труднощі, працівники «Донецькобленерго» готували обладнання та матеріали для ремонту.
 
Найближчим часом енергетики планують відновити електропостачання інших населених пунктів у Донецькій області.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», станом на 10 червня 26 населених пунктів Донецької області були відрізані від електропостачання.
 
Коментарі (0)