ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняВ Донецьку область повертається водопостачання

В Донецьку область повертається водопостачання

Комунальники відновили водопостачання споживачів, які отримують воду від Червоноармійської та Великоанадольської фільтрувальних станцій, а це десяток міст і прилеглих селищ.
Водопостачання споживачів, які отримують воду від Червоноармійської та Великоанадольської фільтрувальних станцій, а це міста: Красноармійськ, Українськ, Гірник, Селідове, Димитров, Новогродівка, Вугледар, Білозерське, Волноваха, Добропілля, а також прилеглі селища, відновлено. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі компанії «Вода Донбасу».
 
Крім того, енергетики ДТЕК Донецькобленерго працюють над відновленням електропостачання Донецької фільтрувальної станції. Однак відновити подачу води споживачам Авдіївки можна буде лише за умови збереження цілісності водоводів, траса яких проходить через зону бойових дій. 
 
Також, в Шахтарську кілька ремонтних бригад ведуть роботи із заміни зношеної ділянки труби діаметром 630 мм завдовжки 300 м. Поки споживачам цього міста вода подається в обсязі 15% від необхідного. 
 
Немає можливості збільшити подачу води жителям Тореза через нестабільну роботу Новостожківського водопровідного вузла. 
 
До речі, споживачі Донецька, Макіївки, Горлівки, Єнакієво, Амвросіївки, Новоазовська, Тельманове, Старобешеве, Маріуполя а також Слов'янська, Дружківки, Краматорська, Костянтинівки, Сніжного, Харцизька та Дзержинська отримують воду в узгоджених обсягах. 
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в Луганську опалення подається лише сотні житлових будинків. Це пов'язано з проблемами, які виникають через аварійні відключення світла і води в котеленях, що запустили.
 
 
Коментарі (0)