ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаВ населених пунктах Львівщини згасло світло

В населених пунктах Львівщини згасло світло

У Львівській області більше ста населених пунктів залишились без електропостачання. Знеструмлення спричинені погіршенням погодних умов, що і привело до пошкодження обладнання.

У Львівські області станом на сьогоднішній ранок, без електропостачання залишається 108 населених пунктів. Знеструмленні були спричинені погіршенням погодних умов в регіоні. Про це повідомили у прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Зокрема, в регіоні пошкоджено більше 25 повітряних електроліній.

«В результаті проходження атмосферного фронту, який супроводжувався дощем, градом, грозою і сильними поривами вітру у другій половині дня 6 травня та вночі 7 травня на території області пошкоджено 1 ВЛ - 35 кВ, 25 ВЛ 6-10 кВ (19 - повністю, 6 частково), в результаті чого знеструмлено 298 трансформаторних підстанцій 6-10/0,4 кВ, тимчасово без електропостачання залишилися 108 населених пунктів (85 - повністю, 23 - частково) в 1 місті обласного значення та 13 районах області», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, на деяких вулицях Сум 8 та 14 травня не буде світла. Відключатимуть світло у зв’язку з підключенням нового абонента та обрізкою аварійного дерева біля будинку №7 по вул. Борців Революції.

 
Коментарі (0)