ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійВ одному з районів Києва проведуть капремонт будівель

В одному з районів Києва проведуть капремонт будівель

У Деснянському районі Києва проведуть капітальний ремонт будівель соціальної інфраструктури, на які у 2015 році виділили кошти у рамках Програми економічного і соціального розвитку.

У Деснянському районі столиці капітально відремонтують низку будівель, фінансування яких передбачене у 2015 році Програмою економічного і соціального розвитку Києва. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Так, зокрема, потребують заміни вікон 22 дошкільні, 19 загальноосвітніх навчальних заклади, 3 Центри первинної медико-санітарної допомоги. Також необхідно провести капітальні ремонти дахів у 7 дошкільних навчальних закладах, 3 Центрах первинної медико-санітарної допомоги, харчоблоків у 3 дошкільних навчальних закладах, фасадів у 4 дошкільних навчальних закладах.
 
Окрім того, передбачається капітальний ремонт та відновлення приміщення дошкільного навчального закладу №795; роботи із впровадження сучасних методів доочищення води у 2 загальноосвітніх навчальних закладах; ремонт фасаду Центру дитячої та юнацької творчості на вул. Каштановій, 5А; ремонт мереж ЦО в школі №248 на вул. Закревського, 45Б; капітальний ремонт даху в комплексній Дитячо-юнацькій спортивній школі №14 на вул. Шолом-Алейхема, 5А. Також планують відремонтувати ґанок бібліотеки №115 на вулиці О. Бальзака, 28.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у «Київському метрополітені» оновлять карту-схему. Так, на ній з’являться маршрути швидкісних трамваїв та вказівники до обох аеропортів, але зникнуть назви недобудованих станцій та нумерація.
 
Коментарі (0)