ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняВ окупованому Криму водопостачання здійснюється по годинах - вранці та ввечері

В окупованому Криму водопостачання здійснюється по годинах - вранці та ввечері

В окупованому Сімферополі, Сімферопольському та Бахчисарайському районах Криму в понеділок, 7 вересня, обмежили подачу води. Воду населенню будуть давати по годинах, вранці і ввечері
В окупованому Сімферополі, Сімферопольському та Бахчисарайському районах Криму в понеділок, 7 вересня, обмежили подачу води. Воду населенню будуть давати по годинах, вранці і ввечері, повідомляє самопроголошений "уряд республіки Крим".
 
Третій етап зниження водоспоживання в Криму предусматрівет подачу води не більше 100 тисяч кубометрів. Вода подаватиметься по годинах, в середньому, по 3 години вранці і ввечері.
 
У Росії визнали, що не можуть забезпечити водою півострів. Крим продовжує страждати від маловоддя. Росводресурсов вважають дорогим проектом опріснення води Чорного моря, так само як і перекидання води на окупований Кримський півострів з Краснодарського краю або Ростовської області Росії.
 
За даними Росводресурсов, води у водосховищах природного стоку зараз в 2,3 рази менше, ніж було на початок вересня минулого року.
 

Нагадаємо, про можливу подачу води до Криму раніше говорив прем'єр-міністр Денис Шмигаль. Він стверджував, що Україна готова забезпечувати Крим прісною водою тільки в разі гуманітарної катастрофи на півострові, але не постачатиме воду "окупантам, окупаційним військам, для потреб військових баз". 

 
Коментарі (0)