ГоловнаНовини ЖКГПодіїВ Сумах відбудеться конференція щодо модернізації українського ЖКГ

В Сумах відбудеться конференція щодо модернізації українського ЖКГ

15 травня 2012 року відбудеться практична конференція «Модернізація ЖКГ України на основі механізмів державно - приватного партнерства».

В м.Суми 15 травня пройде конференція під патронатом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України, на якій зберуться голови обласних рад і мери міст України, представники центральних органів влади, представники бізнесу, комунальних підприємств, юридичних і консалтингових компаній, банків і фінансових груп.

Інвестиційна потреба ЖКГ України на сьогодні складає майже один трильйон гривень. Очевидним є факт того, що модернізація галузі тільки за рахунок державних коштів неможлива. В цих умовах виглядає безальтернативним варіант розвитку ЖКГ на основі комерціалізації галузі. Реалізація таких амбітних планів вимагає чітких і стабільних правил гри для бізнесу, що може бути забезпечено за рахунок розвитку механізмів державно-приватного партнерства (ДПП).

Незважаючи на те, що ДПП для України - відносно новий механізм співробітництва держави і бізнесу, він давно й успішно застосовується в світі. Завдяки конструктивній взаємодії держави і приватного сектора зростають шанси зрушити з місця реалізацію  інфраструктурних  проектів.

Мета Конференції - продемонструвати перспективи використання механізмів державно-приватного партнерства в ЖКГ Україні, обговорити умови, необхідні для реалізації таких проектів, познайомитися з уже реалізованими проектами. Конференція покликана стати майданчиком для професійно спілкування всіх гравців галузі, а також обміну досвідом та налагодження діалогу між владою та бізнесом у цій галузі.

У програмі заплановані виступи Володимира Литвина - голови Верховної Ради України, Анатолія Близнюка - Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України, Юрія Чмиря - голови Сумської облдержадміністрації, Геннадія Михайленка - голови Сумської облради і ін..

Генеральний інтернет-партнер ІА «Україна Комунальна», Генеральний медіа-партнер - тижневик «Коментарі».

Ознайомитися з докладною програмою конференції, а також зареєструватися на захід, можна на сайті організатора - компанії Conference House: www.ch.kiev.ua або по тел. +38 044 5411838.

 
Коментарі (0)