ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоВ Україні подорожчали будівельні роботи

В Україні подорожчали будівельні роботи

В Україні зросла вартість будівельно-монтажних робіт. В цілому, з початку року вона зросла майже на 10%, порівняно з аналогічним періодом 2013.

В Україні в січні-серпні 2014 року зафіксовано зростання вартості будівельно-монтажних робіт. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі ДП «Держзовнішінформ».

За інформацією прес-служби, у січні-серпні 2014 року ціни на будівельно-монтажні роботи (БМР) в країні у порівнянні з аналогічним періодом 2013 року збільшилися на 7%.
 
У серпні, порівняно з липнем, зростання вартості БМР склав 1,4% (без урахування АР Крим р. і Севастополя). Щодо серпня 2013 року - 9,5%. Зокрема, в серпні 2014 року порівняно з липнем вартість БМР в житлових будівлях піднялася на 1,1%, на нежитлові - на 1,5%, в галузі транспортних споруд - на 1,8%.
 
У «Держзовнішінформі» нагадали, що російська агресія не завадила будівництву житла в Україні: за даними державної служби статистики, зростання обсягу будівництва в Україні вже який рік спостерігався в сегменті житлової нерухомості.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», після реформування корупція в будівельній галузі тільки зросла. Фахівці очікують від нової влади проведення нових реформ для того, щоб виправити поточне положення.
 
Коментарі (0)